tiistai 8. toukokuuta 2012Paljon on ehtinyt tapahtua viime päivityksestä..

Vauhtia meillä riittää edelleenkin :)
Äiti ja tytär tulevat edelleen hyvin toimeen keskenään. Välillä leikki näyttää ja kuulostaa hurjalta, mutta hauskaa parivaljakolla on!
Emma on edelleen kiltti ja pehmeä äiti, joka sallii lapsensa tehdä mitä vaan (syödä hänen ruoat, viedä luu suusta jne.), paitsi nukkua hänen lähellä!
Viikonloppuna Emmalle tuli takaisku kun Lilla päätti asettua meidän sänkyyn. Pikkuneiti ymmärsi kuitenkin pysyä eripuolella sänkyä :)

Muutama viikko sitten treffattiin muutaman sisaruksen (Niilon, Namun ja Loimun) ja "serkkupuolen" (Oprin ja Oodin) kanssa Vehmaan metsässä.
Hauskaa ja vauhtia pikkusilla riitti. Ilkan arvio naperoiden väsymyksestä lenkin jälkeen ei ainakaan Lillan kohdalla osunut oikeaan! Äidin kanssa reuhottiin heti kotiin päästyä pitkät tovit!

Vappuna kävin Lillan kanssa tutustumassa Tivoliin, se olikin Lillan eka kerta Turussa. Ei tuntunut neitiä hirveästi häiritsevän ihmismäärä ja kovat äänet. Olisi pitänyt päästä moikkaamaan kanssa kaikkia :) Tivolin jälkeen menimme vielä Turun keskustaan Hansa-kortteliin ja kävelykadulle, eipä sielläkään Lilla tuumannut ihmeempiä. Treffattiin Hansassa espanjanvesikoira Almakin :) Lillalla tuntuu olevan parempi kärsivällisyys (yllätys!!) kuin äidillään! Emma ei kauan jaksa istua ja odotella aloillaan, Lilla sen sijaan otti ihan rennosti istuskellen ja katsellen ympärilleen!

Viime sunnuntaina nähtiin pentulan jälkeen ekan kerran Nestori-veli/poika ja Einari-eno/veli. Nestori oli niin komea poju <3 Hyvin pojat ja tytöt tulivat toimeen, pojat kyllä hieman ihmettelivät meidän tyttöjen vauhtia :) Emma-äiti opetti lapsille huonoja tapoja johdattaen ne jokaisen ojan pohjalle ;)


sisarukset hippasilla :)

ja isommat sisarukset... :D

parijonoon mars!

Eilen Roosa kävi Emman kanssa ATT:llä pääsykokeessa ja Emma (ja Roosakin) oli tosi loistava kokelas, toivotaan että läpäisivät kokeen. Lilla oli mukana tutustumassa jo toista kertaa agilitymaailmaan, otti tuttuun tapaansa rennosti :)

Ensi sunnuntaina Lilla aloittaa oman agility-harrastuksensa Ilkan ja Liisan opastuksella pentuagility-kurssilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti