torstai 2. elokuuta 2012Miten tää aika on mennyt näin nopeesti?!

Elikkäs Lillasta tuli puolivuotias pari viikkoa sitten ja yritän kovasti olla huomaamatta ettei se oo enää ihan vauva ;( Vaikka tottakai on kiva, että se kasvaa ja saa hiukan järkeä päähän!


Lilla 6 kk


Aika kuluu nopeesti myös näitten päivitysten kannalta. Ei ikinä oo aikaa, taikka sitten energiaa kirjotella, ja mitä pidempään on kirjoittamatta, sitä vaikeempi on ryhtyä siihen.

Emman kanssa aloitettiin tossa toukokuun lopulla agilityn alkeiskurssi ATT:ssa, mutta nyt ollaan oltu kesätauolla ja treenit alkaa taas ensi maanantaina :)
Lilla taas on käynyt koko kesän Liisan pitämällä pentuagilitykurssilla. Vaikkei meistä koskaan mitään hyviä tulisikaan niin ainakin tolla taaperolla riittää intoa lajiin! Ei meinaa housuissaan pysyä lähdössä :D Ja kyllähän se muutenkin vaikuttaa ihan lupaavalta agilitykoiralta, jos vaan ohjaajakin oppis samaan tahtiin... :) Toivon vaan että jäis äitiinsä pienemmäksi ( Emma kanssa huonolla tuurilla joutuis maxiin).


treenailua :)
Mutta joo onneksi Emmallakin alkaa treenit taas. On meinaan äiskää mahtanu harmittaa kun Lilla pääsee joka viikko, mutta hän ei ollenkaan! Ei pystytä edes kauheesti pihalla mitään harjottelemaan kun ei se pysy pihassa :(

Viikko takaperin oli mätsärit Kupittaalla ja alunperin oli ideana että mentäis sinne kattelemaan ja sosiaalistamaan, mutta jotenkin löysin sitten kuitenkin itteni sieltä kehästä. Eipä sitä oltu kauheesti ehitty treenaamaan, mutta molemmat meni ihan ok nätisti. Ongelma oli vaan esittäjä kun en yhtään tiennyt mitä mun pitäis siellä tehdä ja oltiin vielä Emman kanssa meijän luokan ekat (kääääk!). Jouduin koko ajan kysymään tuomarilta mitä pitää tehdä ja siltikin onnistuin sekoilemaan siellä jotain omiani :D Lilla yllätti positiivisesti kun antoi katsoa hampaat, joita ei oo oikeen antanu meijänkään katsoa aikasemmin!
Tänään olis tarkoitus mennä Mynämäelle mätsäreihin kun totesin, että se on tosi hyvä tapa sosiaalistaa ja harjoitella niitä oikeita näyttelyitä varten (jonne vannoin etten koskaan menis, mutta kun toi äiti sai mut ylipuhuttua tähän mätsärihommaan niin ei näyttely varmaan paljon pahempi oo...).

Muuten ollaankin vietetty ihan rentoa kesälomaa metsälenkkeilyn sun muun parissa :) Mökilläkin ollaan pariin otteeseen oltu ja noi kiiturit on saanu juosta niin paljon kuin tykkää. Emma olis ollut koko ajan uimassa ja Lillakin juoksi Emman perässä kerran veteen. En kyllä tiiä mahtoko se edes tajuta että siinä on vettä! Ainakin se tuli aikast vikkelään sieltä pois eikä tullu edes rantaan enää sen jälkeen. Tais pieni pelästyä :D

Meijän metsälenkeissä menee näin marja-aikana varmaan kolme kertaa pidempään kun ei tyttöjä saa niistä mustikkapuskista ikinä pois. Ne vaan parkkeeraa johonkin hyvään kohtaan ja sitten vasta mennään kun varvut on melkeen tyhjiä :) Mutta mustikat ei oo kyllä mitään verrattuna vadelmiin! Lillakin kun menee pihalle pisulle niin se juoksee suoraan vadelmapensaaseen. Itse en siitä puskasta oo syönyt kuin ehkä kolme vadelmaa muut on menny koiruuksien suihin :D onkohan tää normaalia...?


vielä vähän kuvia samoilusta ja pihaleikeistä :)meijän hönöt <3mustikoita... ;)


<3


2 kommenttia:

  1. ...ja eipä se mätsäri täällä Mynämäessä yhtään hullummin mennytkään;)

    VastaaPoista
  2. jooo no joillain meni joillain ei :D

    VastaaPoista